Foto: Lindísima Foto: Lindísima

Exklusiv bröllopsplanering

WeddingPlanner Stockholm erbjuder skräddarsydd bröllopskoordinering med integritet, stil och känsla. Vi guidar er genom hela planeringsprocessen ända fram till bröllopsresan; hjälper er med delar av planeringen eller om ni föredrar fungerar vi endast som en stödjande hand under själva bröllopsdagen.

Att planera ett bröllop kräver både tid, energi och fokusering. Besluten är
många och roliga men kan ibland vara svåra att ta på egen hand.

HUR GÅR DET OFTAST TILL?
Kyrklig eller borgerlig vigsel, festlokal eller slott, DJ eller levande musik? Och när besluten är tagna ska allting koordineras ihop. Ibland räcker varken tid eller kunskap till för att få till den perfekta dagen.
Första gången vi ses, träffas vi ungefär en timme för en konsultation. Vi får möjlighet att presentera oss för varandra. Ni berättar om era drömmar och idéer för ert bröllop. Kanske har ni tänkt er att något särskilt tema ska genomsyra dagen eller så har ni tänkt samla familj och alla era vänner för en hel helg av umgänge. En barbecue kvällen innan, ett storslaget bröllop och sedan en trevlig brunch dagen efter.
Eller kanske är det så att ni känner ni vill ha en härlig dag bara för er själva? Då kan kanske ett så kallat "destination wedding" vara något för er. Många par väljer att ensamma åka bort och gifta sig. Förslagen kan vara många; allt från New York till Gotland...

Under mötet får ni även möjlighet att titta på inspirationsbilder från tidigare bröllop som arrangerats. Efter att pratat igenom era idéer, förväntningar och behov sätter vi ihop ett paket som passar er bäst. Det kan vara allt från att endast behöva några timmars vägledning till att få hjälp med ett helhelts koncept av bröllopskoordinering.

Inget bröllop är för litet eller för stort. Vårt breda och inarbetade kontaktnät hjälper er att lättare göra alla de stora valen.
Vi ser fram emot att få hjälp er.