Är du min klon?

Foto: Lindísima Foto: Lindísima

Jag har länge varit frustrerad över att dygnet inte har 28 eller 30 timmar. En vis vän förklarade rätt tydligt för ett tag sedan att dygnet inte kommer ändra sig och en annan vis väninna förklarade att jag inte kan klona mig… . Jag är dock övertygad om att den senare har fel.
För visst finns du där ute någonstans? Min alldeles egna klon som älskar bröllop, fester och event i alla dess former - lika mycket som jag.

Som person är du självgående & initiativrik, snabb men extremt noggrann, välartikulerad & diplomatisk, har nära till skratt och är inte rädd för att ta i när det krävs.
Du är pedantisk men samtidigt kreativ och att du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska är en självklarhet. 
Det är inte en lätt mix jag vet.

Min tanke är att du börjar som praktikant under ca 6 månader. Du fångar upp det jag inte hinner med under dagen; det är högt och lågt och varierande sysslor. Du får vara med på kund och leverantörsmöten, springa ärenden och sitta långa dagar framför datorn. Men du kommer också få vara med och hjälpa till under de underbart roliga (och långa) bröllopsdagarna.
Du lär dig bröllopskoordinatorns yrke från en av de mest erkända i branschen och min tanke är, om allt går bra och vi klickar, att du efter 6-12 månader skall kunna erbjudas en plats i företaget.

WeddingPlanner Stockholm är idag en av Sveriges ledande företag inom bröllopsplanering. Vi ser fram emot den mycket spännande sensommar och höst vi har framför oss men givetvis också alla nya uppdrag som redan börjat trilla in inför säsongen 2015.

Alla kan omöjligt passa och vara intresserade av ett sådant här upplägg men jag är övertygad om att just Du som gör det, finns någonstans där ute och kommer kunna komplettera mig när det behövs.

Din ansökan skickar du tillsammans med ditt personliga brev, CV och foto till info@weddingplanner.se 

Du börjar mer än gärna redan i nästa vecka men som min klon visste du ju redan det.
//Mariella
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln