Bröllopsplanering och inspiration på mässan

Bröllopsmässan 2014, Grand Hotel Bröllopsmässan 2014, Grand Hotel

Har man möjlighet och budget att anlita en bröllopskoordinator är det ju givetvis en bra investering inför sitt bröllop. Man får hjälp med sin bröllopsplanering fram till bröllopsdagen på ett professionellt sätt och kan under själva bröllopsdagen släppa allt gällande projektledning och stress. Bara vara brud och brudgum och förhoppningsvis kunna njuta riktigt ordentligt.
För de brudpar som inte har möjligheten och för de brudpar som givetvis önskar en massa inspiration gick Stockholms två stora Bröllopsmässor av stapeln i helgen.

På Grand Hotel mässan fick brudparen inspiration, tips och råd ifråga om allt från festlokaler till ringar. Florister, musiker, fotografer och stylister samsades om utrymmet med chokladfontäner, inbjudningskort, brudklänningar, cupcakes och macarons.
Själv stod jag tillsammans med Scandic Hasselbacken och promotade vårt nya samarbete. Riktigt roligt att träffa alla blivande brudpar.

För min egen del är mässan viktig av flera skäl. För det första såklart att synas som en av de få professionella bröllopskoordinatorer som finns i branschen. Men minst lika viktigt är det att gå runt och själv få inspiration och leta fram nya guldkorn att hitta samarbeten med inför kommande säsong. I helgen träffade jag bland annat den grymt duktiga sångaren Isak som helt enkelt direkt kom att bli min nya favorit. Ser verkligen fram emot att få höra honom sjunga tillsammans med sitt band på något av sommarens alla bröllop.Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln